RSS er ikke en terrorist eller en Naxal-organisasjon

Vant ikke noe mot landet

canada goose victoria HARIDWAR: Yoga Guru Ramdev på torsdag sa at Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) aldri vil gjøre noe mot landet. Han gjorde denne bemerkningen som svar på Kerala, statsminister Pinarayi Vijayans uttalelse om at Canada Goose Outlet i New York RSS var involvert i anti-lov aktiviteter. ‘Jeg har sett lederne av RSS tett. RSS er ikke en terrorist eller en Naxal-organisasjon. Det er en nasjonalistisk organisasjon, og det ville aldri gjøre noe mot landet, sier Ramdev. canada goose victoria

canada goose jakker herre Mens vi snakket i Kerala-forsamlingen onsdag, hadde Vijayan sagt at antrekk som RSS og Popular Front of India (PFI) utførte ulovlig øvelser og armeringstrening. ‘PFI og RSS gjennomfører våpenopplæring, og slike øvelser er i strid med landets lover. Vi har informasjon om at noen organisasjoner utfører trening selv i Devaswom-templene,’ sa Vijayan under spørsmålet i statsforsamlingen. canada goose jakker herre

canada goose trillium Han hadde også informert forsamlingen om at regjeringen, om nødvendig, ville bringe en lov for å forby bore- og armeopplæring som ble gjennomført i offentligheten og på steder for tilbedelse. canada goose trillium

canada goose victoria parka Bharatiya Janata Party (BJP) har derimot vært å markere mord på BJP og RSS-arbeidere i Kerala, som styres av det kommunistiske partiet i India (marxistiske) ledet venstre demokratisk front koalisjon. canada goose victoria parka

canada goose herre Den 6. oktober klarte BJP president Amit Shah kraftig kritisert sjefminister Vijayan for ikke å beskytte Sangh Parivar-arbeidere i staten. ‘Så mange som 120 BJP RSS-arbeidere har blitt myrdet i Kerala så langt,’ sa Shah til partiets Janraksha Yatra, eller folks beskyttelsesmarke i Kannur-distriktet. Denne informasjonskapselpolitikken bør leses sammen med vår personvernpolicy. canada goose herre

canada goose norge Ved å fortsette å bla gjennom eller bruke våre nettsteder, er du enig find more information https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge i at vi kan lagre og få tilgang til informasjonskapsler og andre ukers teknologier som beskrevet i denne policyen. canada goose norge

canada goose jakker dame Hva er Canada Cookies og andre sporingsteknologier? canada goose jakker dame

canada goose outlet En cookie er en liten tekstfil som kan lagres på nettbutikken og nås fra enheten når du besøker et av våre nettsteder, i den grad du er enig. De andre sporingsteknologiene fungerer på samme måte som informasjonskapsler og legger ut små filer på enhetene dine eller overvåker aktivitetene på nettstedet ditt slik at vi kan samle inn informasjon om hvordan du bruker våre nettsteder. Dette gjør at våre nettsteder kan gjenkjenne enheten din fra de andre brukerne på våre nettsteder. Informasjonen nedenfor angitt om cookies gjelder også for disse andre sporingsteknologiene. Disse tredjepartstjenesteleverandørene bruker vedvarende informasjonskapsler for å hjelpe oss med å forbedre brukeropplevelsen, administrere nettstedet vårt og analysere hvordan brukerne navigerer og bruker nettstedene. Hvis du for eksempel ser eller hører på et innebygd lyd- eller videoinnhold, kan du bli sendt informasjonskapsler fra nettstedet der det innebygde innholdet er hosted. På samme måte, hvis du deler innhold på denne nettsiden via sosiale nettverk (for eksempel ved å klikke på en Facebook-knapp eller en ‘Tweet’ -knapp), kan du bli sendt cookies fra disse nettstedene. Vi kontrollerer ikke innstillingen av disse informasjonskapslene, så sjekk nettstedene for disse tredjepartene for mer informasjon om deres informasjonskapsler og hvordan de skal håndteres. canada goose outlet

canada goose jakke dame Vi bruker følgende typer informasjonskapsler: Vi bruker vedvarende informasjonskapsler for å forbedre din erfaring med å bruke nettstedene. Dette inkluderer registrering av din aksept av cookie-retningslinjene for å fjerne informasjonskapselskapet som først vises når du besøker nettstedet vårt. canada goose jakke dame

canada goose jakke herre Session-informasjonskapsler er midlertidige anmeldelser og slettet fra maskinen din når nettleseren din lukkes. Vi bruker øktskapsler for å hjelpe oss med å spore Internett-bruk som beskrevet ovenfor. canada goose jakke herre

canada goose Du kan nekte å godta nettleserkakene ved å aktivere den aktuelle innstillingen i nettleseren din. Men hvis du velger denne innstillingen, kan du kanskje ikke få tilgang til bestemte deler av nettstedene. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen din slik at den vil nekte informasjonskapsler, vil systemet sjekke om cookies kan bli tatt når du leder nettleseren til våre nettsteder. canada goose

canada goose jakke Dataene som samles inn av nettstedene og / eller gjennom informasjonskapsler som kan plasseres på datamaskinen, vil ikke bli holdt lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det som er nevnt ovenfor. Under alle omstendigheter vil slike opplysninger bli holdt i vår database før vi får et eksplisitt samtykke fra deg for å fjerne alle lagrede informasjonskapsler. canada goose jakke

canada goose dame Vi kategoriserer informasjonskapsler på følgende måte: Disse informasjonskapslene er avgjørende for vårt nettsted for å gjøre det mulig for deg å bevege deg rundt og bruke funksjonene. Uten disse essensielle cookies kan vi ikke gi bestemte tjenester eller funksjoner, og vårt nettsted vil ikke fungere så jevnt for deg som vi ønsker. Disse cookies, for eksempel, lar oss gjenkjenne at du har opprettet en konto og har logget inn / ut for å få tilgang til innhold på nettstedet. Disse informasjonskapslene sporer for eksempel innholdet som oftest besøks, visningshistorikken din og hvilke steder våre besøkende kommer fra. Hvis du abonnerer på nyhetsbrev eller på annen måte registrerer deg hos Nettstedene, kan disse informasjonskapslene være korrelert med deg canada goose dame.

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий