Det kan fortsatt være sakte å komme seg rundt

Italia sommerferie guide

Planlegger du en ferie til Italia 2017? Les vår guide til de beste regionene, inkludert ekspertråd om hvor du skal gå i Toscana, Umbria, Puglia, Basilicata, Calabria, Abruzzo, Amalfikysten, Sardinia, Italia, Italia, Italia og Piemonte, pluss vårt valg av de 60 beste ferien. Av Tim Jepson.

canada goose herre Hvor skal du hen? canada goose herre

TuscanyandUmbriaare langt de mest populære destinasjonene for villaferier, og ouronline ekspert destinasjon guidesprovide canada goose outlet omfattende informasjon om begge regioner. Men områder i Italia bortsett fra disse britiske favoritter har også mye å tilby.

Landet har en rik regional variasjon: i nord vest har Valle Aada og Piemonte for eksempel sterke franske bånd, tysk er det første språket i mange i Alto Adige-regionen i det fjerne nord; og i den nordøstlige, autonome Friuli Venezia Giulia, inkluderer den etniske og språklige cocktail slovensk.

canada goose salg Italias geografi, men mer sin historie for lenge og brudd på ensartethet står for mye av denne varianten. Ingen steder er dette mer sant enn i Latin-sør regionen Canada goose jakker uk Campania, Basilicata og Calabria hvor greker, canada goose fabrikk mange av sentralene fungerer som gode baser for deres regioner, slik at du kan kombinere en byferie med leting lenger unna. canada goose salg

canada goose dame Hemmelighetene til å spare penger på ferien leiebil canada goose dame

canada goose Hvis du er en første timer, og plump for Toscana, pass på å se bortom Chianti, mellom Firenze og Siena, som ofte er tett skogkledde. Det er få byer, og lange reiser på vridning av veier til viktige historiske sentre. Snarere er det Val d ‘Orcia, nær meg sør for Siena, som har det beste av regionens klassiske landskap. canada goose

canada goose outlet I Umbria, husk at de fleste av townsare edelstener, canada goose outlet Cascia, Foligno og store, disorienterende Perugia ikke er. Som i Toscana og andre regioner, være forberedt også for lette industrien arbeid som ofte spot daler og arterielle veier, spesielt i Valle of Spoleto og rundt Perugia, Narni og Terni. canada goose outlet

Flere mennesker går østover fra Toscana og Umbria, til opplandetLe Marche, hvor villa og andre priser er lavere. Landskap her kan være spektakulært i sør, deler regionen Sibillini-fjellene med Umbria, men andre steder er de høye, ofte blanke åsene, mangler Toscana og Umbria s mykere pastorale sjarm. Le Marche har også langt færre historiske byer enn sine rivaler, selv om det er det beste av dem, Urbinoand Ascoli Piceno, er veldig gode.

canada goose trillium Hvor er den ‘nye Toscana’? canada goose trillium

canada goose victoria Le Marcheis en av flere regioner kalt ‘den nye Toscana’. Den siste isPuglia, ‘hælen’ av den italienske ‘boot’, men har ofte blitt overdrevet. Når det er bra, er det veldig bra: Besøkende finner den mystiske Castel del Monte festningen; den romanske byen arkitektur av Bari, Trani, Barletta, Molfetta og Ruvo di Puglia; den offisielle canada goose utløp Gargano halvøya; strendene i nærheten av Gallipoli; og de maleriske trulli-boligene i Valle d’Itria. Men mye av regionen er flat, og bortskjemt av moderne utvikling. Avstandene mellom severdighetene er også betydelige. canada goose victoria

canada goose jakker herre Vær spesielt forsiktig i Lecce, Puglia ‘s mest kjente by, som ofte beskrives som en ‘barokk Firenze’. Det er ikke: mens honningstenget arkitektur gåsutløp kanada er nydelig nok, noe mindre nordlig italiensk, eller til og med Sicilianske byer, er bedre. canada goose jakker herre

canada goose jakker dame Også mer verdt å besøke enn Lecce isMatera, i nærliggende Basilicata, tradisjonelt Italias fattigste region, men nå med rette som en kort pause destinasjon. Det er ikke en ny Toscana, eller hvor som helst i nærheten, men i Matera har den en byen som kan holde seg selv canada-goose-jakker mot noen i landet, takket være sine unike troglodyte boliger den fineste i Middelhavet, ifølge Unesco og flere nye førsteklasses hoteller. canada goose jakker dame

canada goose jakke Nærliggende Calabria har også sine øyeblikk, men det er mye vanskeligere arbeid enn Puglia eller Basilicata. Pollino nasjonalpark i ekstreme nord har det beste av naturen, og kysten er intermittent akseptabelt. Sapri og Tropea er de beste feriestedene, men mye av denne regionen er fortsatt lonelyterra incognita. canada goose jakke

Det samme gjelder Abruzzo, men her er en region som virkelig venter på å bli oppdaget. Det er lett tilgjengelig med vei eller jernbane fra Roma, og kombinerer enorme fjell, parker og områder med villmarksbærer og ulver, som fremdeles strekker seg over uberørte, gamle verdens byer som Sulmona.

Bestille kaffe i Italia: de 10 budene

canada goose norge Det beste av Amalfikysten canada goose norge

canada goose jakke dame Også Campania er lite kjent, lagre for Pompeii, Capriand theAmalfi Coast. Alle er for opptatt til sitt eget gode om sommeren, unngå dem, og det kan komme som et sjokk for å finne Pompeii inn i et moderne sprawl. Herculaneum og templene ved Paestum skulle også bli sett, ogRavellois det beste av Amalfikysten byene. Sicilia har alltid hatt en enorm kulturarv, men bare nylig har anstendig hoteller og forbedret infrastruktur utviklet seg. Det kan fortsatt være sakte å komme seg rundt, men med landskap som omfatter Mount Etna, Madonna og Nebrodi fjellene, Egadi og Eoliske øyer, og byer som Taormina, Enna, Erice, Noto ogRagusa, er dette en canada goose outlet mall sted du kan tilbringe flere helligdager og fortsatt bare klø på overflaten. canada goose jakke dame

De store italienske innsjøene

Landskap og canada goose outlet utstillinger Montreal byer som strekker seg over kultur, pakker også Italiens nordlige regioner. De mest kjente landskapene er innsjøene, hvoravComois den vakreste, Gardas mest drab (relativt), og Iseo og herlig Orta, den minst besøkte. i øst er salg av the Dolomites, Europas mest spektakulære fjell, med noen av sine beste (og lett gått) stier. Brenta-massivet, med Molveno eller Madonna di Campiglio, er et godt utgangspunkt.

Gastronomi i Piemonte

canada goose jakke herre På motsatt side, vestsiden av Alpene, er Piemonte nesten like ukjent utenfor skianleggene. Og likevel er dette en region som kan hevde å være Italias fineste gastronomiske sentrum. Det var fødestedet til Slow Canada’s Food Movement og å ha noen sine vakreste bølgende landskap. De to kombinerer fin effekt i Basso Monferrato regionen, men enda mer i Langhe-åsene og byene Bra, Alba, Barolo, Barbaresco og Serralunga. I Alpi Marittime nasjonalpark har Alpi Marittime nasjonalpark, men knapt en besøkende. canada goose jakke herre

canada goose victoria parka Sør for her, gå til bølgende, maritime Liguria, men ikke nødvendigvis til Cinque Terre, fem små landsbyer på en spektakulær klippeformet kyst, som nå er overskredet. I stedet kan du prøve sjarmerende kystbyer som Portovenere og Sestri Levante. canada goose victoria parka

Ned på slettene i Veneto, Lombardia og Emilia Romagna, er utfordringen at Canada Goose-butikkene kan velge mellom Canada Goose Outlet 80 fra de mange fine byene som går over med god mat, butikker og kunst. Begynn med lange helger i noen av Verona, Parma, Mantua eller Bergamo, så tenk på Vicenza, Padua, Ferrara, Treviso Gooseutløp Woodbury og Ravenna.

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий