vil bidra til å forbedre yuan prissetting mekanisme og fremme

Kina lanserer yuan gullfiks for å øke kraften i det globale gullmarkedet

SINGAPORE / SHANGHAI 19. april (Reuters) Topp gullkonsulent Kina lanserte en yuan denominert gullmarkedet på tirsdag i et ambisiøst trekk for å utøve mer kontroll over prisingen av metallet og innflytelsen i det globale gullmarkedet.

canada goose dunjakke Referanseporteføljen er en kulminasjon av Kina i løpet av de siste årene for å reformere sitt innenlandske gullmarked, og forsøker å få et større uttrykk i gullindustrien, lenge dominert av London hvor den globale spotmarkedsprisen er satt. canada goose dunjakke

Som verdens øverste produsent, importør og forbruker av gull har Kina baulket på avhengig av en dollarpris i internasjonale transaksjoner, og mener at markedsvekten bør gi rett til å sette prisen på gull.

Det nye referansen kan ikke være en umiddelbar trussel mot London, men med tiden og full konvertering av yuanen kan det bli mye brukt, og hjelpe Kina til å øke den globale bruken av valutaen.

canada goose billig Den kinesiske referanseprisen, avledet fra Canada, er en 1 kg-kontrakt som omsettes av 18 deltakere på Shanghai Gold Exchange, i Canada. Det ble satt til 256,92 yuan per dollar. gram canada goose outlet fabrikk ($ 1,234.49 per ounce) i tirsdag morgen økt. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk Ettermiddagsprisen ble satt til 257,29 yuan per gram. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge Shanghai goose fabrikkutsalg toronto plassering gull benchmark vil gi en rettferdig og omsettelig yuan denominerte gull fix pris. vil bidra til å forbedre yuan prissetting mekanisme og fremme Canada Goose Premium Outlet Gold https://www.canada-goose-jakker.com Market, Pan Gongsheng, nestleder i People Bank of China, sa ved lanseringen i Shanghai. canada goose norge

canada goose i norge Referanseprisen vil bli satt to ganger om dagen etter noen få minutters handel i hver økt. London-referansen, sitert i dollar per unse, er satt opp via en auksjon på to ganger daglig på en elektronisk plattform. canada goose i norge

canada goose outlet norge Medlemmene i yuan gullfiksering prosessen inkluderer Kina store fire statseide banker, Standard Chartered, ANZ, sveitsisk baserte edle metaller hus MKS, og smykker forhandlere og gull gruvearbeidere. canada goose outlet norge

canada goose salg et marked på 1,2 milliarder mennesker og rett og slett ikke kan bli forsømt, sa MKS-formann Marwan Shakarchi på tirsdag. Jeg er overbevist om at i fremtiden vi vant, sier Kina er på premie eller rabatt til London, men omvendt. canada goose salg

canada goose norge forhandler Kina produserte 450,05 tonn gull i fjor, etterfulgt av Australia 285 tonn, og forbrukte 985,9 tonn, pipping India 849 tonn. canada goose norge forhandler

canada goose jakke Yuanprisen vil være komplementær til prisene i London og futures trading hub New York, sa World Gold Council (WGC). canada goose jakke

canada goose jakke oslo Canadas Goose Outlet vancouver lansering av yuan gull benchmark betyr ikke nødvendigvis alle markedsdeltakere i Kina vil begynne å bruke prisen for import, salg og andre transaksjoner. canada goose jakke oslo

Mens innenlandske spillere kan begynne å bruke prisen umiddelbart, kan utenlandske leverandører ha reservasjoner. London-prisen canada goose outlet har i over et århundre blitt akseptert som referanseprisen.

canada goose importør norge er klar over at det er en tidkrevende prosess. Det kommer ikke til å skje på en dag, en måned eller enda et år, en kilde kjent med SGE tenkning sa. canada goose importør norge

må vise til verden over en sammenhengende periode at prisen er åpen, rasjonell, rimelig og at det ikke er noen manipulasjon.

Åpenhet i fikseringsprosessen er kommet under kontroll siden en skandale brøt i 2012 over riggen av London-interbankbanen, eller Libor.

London Gold Fix, som tidligere ble satt opp via en telekonferanse blant banker og overfor beskyldninger om manipulasjon, ble erstattet i 2015 av elektroniske auksjoner. ($ 1 = 6,4732 kinesisk yuan renminbi) (Ytterligere rapportering av Jan Harvey i London; Redigering av Ed Davies, Veronica Brown og Susan Thomas).

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий