Vær rapporter om regelbrudd og melding om at modsene kan

Hva er noen små ting som gjør deg glad i ditt nye hjem

Har du fått spørsmål om? Vil du ha råd og erfaring fra folk som har gått ut eller prøver fortsatt? Har et godt tips til en fortell historie å fortelle? Trenger bare støtte? Uansett hvor du kommer fra eller hvor du går, er du velkommen her. Dette er et Canada Goose-utløp i Storbritannia for å diskutere strategier og råd for juridisk innvandring, IKKE å diskutere om flyktninger, uokumenterte innvandrere, etikk / visdom i ulike innvandringspolitikker, etc. Innlegg og kommentarer som går fra emnet for lovlig innvandring vil bli fjernet, og du kan bli advart eller forbudt avhengig av alvorlighetsgraden av lovbrudd. Rapporter og meld deg mods med brudd. Be respektfullt og bli på magisk emigrasjon / innvandring. Dette er ikke en politisk subreddit. Ingen å be om eller gi råd om hvordan å gjennomføre ulovlige aktiviteter, inkludert ekteskap med fremmede. Vi vil at du skal være sikker, og i tillegg er slike innlegg i strid med reddit-områdets policyer. Når du ber om rådgivning, vær så snill, så vær så detaljert som mulig når du beskriver situasjonen din: Opprinnelsesland / destinasjon, aldersgruppe, utdanning, kvalifikasjoner, osv. ‘hvor som helst’ innlegg skal inneholde noen kriterier for det du leter etter. Vage innlegg som ‘fyr som ønsker å gå hvor som helst’ vil canada goose outlet sannsynligvis bli fjernet. Vennligst forbehold downvotes for regelbrudd eller feil informasjon, ikke bare uenighet om opinion.Recommendations canada goose outlet florida er OK; spam / annonsering er det ikke. Hvis du ikke er sikker på om innlegget ditt følger dette, spørg. Ingen YouTube-videoer, med mindre de er i en tekstpost med diskusjon. Vær rapporter om regelbrudd og melding om at modsene kan forklare situasjonen. Fabrikkutsalg i et land der du for øyeblikket ikke har statsborgerskap, krever nesten alltid visum (lovlig tillatelse til å bo der). Visa regler varierer avhengig av land / region, men de krever generelt at du viser en god grunn til å flytte dit: Canada Goose jacket outlet uk i etterspørsel ferdigheter, jakten på høyere utdanning, etc. Det kan være en skremmende prosess, men hvis du ser på å komme deg ut, bør du grundig undersøke visumet du trenger for å få det til å gjøre det. Noen av koblingene nedenfor kan hjelpe. Er du opprørt over den politiske situasjonen i ditt land? Greit nok. Men gjør leksene dine og ikke gjør noen utslettsbeslutninger Innvandring tar tid og krefter, og gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden. Husk også at / r / IWantOut er for å be om og dele tips for lovlig innvandring, uten å ha politiske debatter. Det er OK å si, ‘Jeg leter etter et land med X-retningslinjer for utstedelse Y,’ men vær sikker på at du skal være sivil og bo på emnet. Før du legger ut, prøv å søke på subreddit (øverst på dette sidebaret). Det er mulig at spørsmålet ditt har blitt spurt før. Nå går jeg om en kilometer nedover en sti gjennom et lite tre, langs en mos forbi tusen år gamle bydel, langs kaien ved elva med nydelig utsikt over den gamle broen, så gjennom midten av min lille landsby forbi åttehundre år gamle katedralen. Aldri unnlater å få meg til å glise. Også, Ballymaloe nyter, ferskt brød fra det lokale bondemarkedet, og noen alderen cheddar fra meieriparken nedover veien. Dette gjør deg takknemlig for hva du har, uansett, jeg finner meg nesten ikke klage over de små tingene lenger. Ting som været blir vilkårlig. For kaldt i Canada? For varmt i India? Vel, i det minste canada-goose-jakker har du en Canada Paypal hjem. Trafikk en b? Vel, i hvert fall har du et kjøretøy. Jeg tror vi tar for mye for gitt i Vesten, noen ganger fordi det er uskyldig å kaste fattigdom foran oss der.

canada goose salg

canada goose i norge

canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo

canada goose jakke

canada goose outlet norge

canada goose billig

canada goose importør norge

canada goose norge forhandler

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий