Så det kan føles som om du spiller et spill av; spionerer jeg

Guy i et uformelt spill fortsatte å bli drept

Bare hvis du er en 2Fort Engie eller hvis du teller tiden som er tatt for å gå til canada goose outlet frontlinjen. TTK i Rainbow Six Siege er bokstavelig talt millisekunder, selv uten å være med i headshots. TF2 eller Overwatch har derimot ekstremt lang tid å drepe ofte i rekkefølge av flere sekunder. Skrånende flanker? Soldierbomber? Kritisk Phlog W + M1 Pyros som tilsynelatende har teleportasjonsferdigheter? Snikskytter? Speidere og soldater kan slå et slag, og snipere kan komme opp fra ingensteds. Phlog pyros med critz kan gjøre begge, og ikke overraskende er han også en av de mest foraktede klassene i hele spillet. Munching er unikt for Spies, og Spies må risikere å komme seg nær og mest sannsynlig dø hvis de savner. Mushushing er ikke det som gjør spionen irriterende. Det er hans etterspørsel kort nedkjøling usynlighet canada goose billig + stor overlevelsesevne (deadringer, kunai, spy icle, etc.) + en treff øyeblikkelig drep https://www.canada-goose-jakker.com alle er på samme karakter. Det er bare en elendig karakter å kjempe, enten du hører påkallingen og knuse spionet eller du ikke, canada goose i norge og han slutter din stripe ut av det blå. Det er heller ikke gøy. Jeg tror at TF2 ville være et moderat bedre spill hvis spioner ganske enkelt ikke eksisterte. Jeg hater å ta opp Overwatch, men igjen er det en grunn til canada goose dunjakke at Sombra roper på toppen av sine dårlige lunger når hun avviker, og pistolen hennes er en lavt skuddkulsslange det kunne ikke slå en drap på en fruktfly. Scouts og soldater kan slå en drap, og snipere kan komme opp fra ingensteds. Phlog pyros med critz kan gjøre begge, og overraskende er han også en av de mest foraktede klassene i hele spillet. De har hver sine egne fordeler. En speider / soldat kan gjøre mye skade veldig fort, og de kan lett rømme hvis det er nødvendig, canada goose norge forhandler mens en Spion har en sjanse til en instakill med mye mindre av en flykteplan. Snipere kan definitivt synes å stikke ut fra ingensteds for å lande en Hodeskudd, som gjemmer seg i en busk eller bak en tilfeldig stein. Masking er ikke det som gjør spionen uskadd. Det er hans etterspørsel kort nedkjøling usynlighet + stor overlevelsesevne (deadringer, kunai, spy icle, etc.) + en treff øyeblikkelig drep alle er på samme karakter. Det er bare en elendig karakter å kjempe, enten du hører påkallingen og knuse spionet eller canada goose salg du ikke, og han slutter din stripe ut av det blå. canada goose importør norge Det er heller ikke gøy. Jeg tror TF2 ville være et moderat bedre spill hvis spioner ganske enkelt ikke eksisterte. Da den døde ringeren blir nede veldig hardt nylig? canada goose norge nettbutikk ekte Kunai lar deg bare overleve hvis du kan få mange gratis drap, og Spy cicle hjelper bare litt mot Pyros, mens du oftere enn ikke forlater deg uten at du har hovedvåpen tilgjengelig. Spyling er en ting. Høredekning er en måte, men ofte er spillfølelse eller bevissthet alt du trenger. Spesielt i konkurransedyktig lek, er kommunikasjon så sterk at Spies nesten alltid gis til fordel for Snipers. På pubber vil de samme menneskene som dør til Spies trolig også dø til en roaming soldat eller en flankerende speider, etc. Ellers må du bare sjekke lagkameratene dine, don W + M1, og bare holde øynene åpne. Også, full ansvarsfraskrivelse, Jeg er / pleide å være en Spion main. Jeg innrømmer at jeg har de minste timene på spion. Jeg er ikke en god spion. Å være en god spion er vanskelig. Problemet er at folk flest opplever dem på puber. Comp er en helt annen ting. I puber, hvis du er veldig god, kan du løpe bort med spillet. Sikker på at du kan løpe bort med spillet med noen, helvete selv engie. Du kan til og med hevde at en god soldat og demo har en lettere tid å ødelegge alle enn en spion ville. Men det handler ikke om balanse. Tross alt kan du alltid gå pyro spam. Gode ​​spioner, for meg i det minste, er mer frustrerende å kjempe enn noen andre. De er mye vanskeligere å forutsi og de er usynlige. I hvert fall mot en sniper eller solider kan du spyle ham ut / forberede seg på canada goose norge den. Spioner canada goose jakke er så dårlige canada goose jakke oslo når du er forberedt på dem. Men hvis du spiller på en stor server, har du ikke lyst til å spinne musen for å se etter spioner. Det mer om det du ser på det tidspunktet. Hvis en spion blir et problem kan du spionere sjekke, men du forsømmer de andre truslene. Du håper at lagkameratene dine vil dekke for deg, men i en pub er det alle for seg selv. Så det kan føles som om du spiller et spill av; spionerer jeg sjekk eller bekjemper jeg alle andre? Å forsøke å gjøre begge kan føle at du må hele tiden spinne rundt og prøve å fange den spion. Som selvfølgelig, hvis dette spionet er bra, finner han en piksel på ryggen for å få tilbake deg med allikevel. Jeg liker ikke å gå ut av min måte å motvirke en bestemt spiller, noe som er hva spionkontroll kan føles som. Men heller ikke liker jeg å snurre rundt som jeg sitter fast på en gifte, gå rundt. Disse gangene kan jeg høre et spionertall, fordi det er så mange andre ting som skjer samtidig. Jeg canada goose outlet norge tror faktisk en flott spion kan enkelt ødelegge det andre laget oftere enn en god solidaritet eller canada goose norge nettbutikk demo, fordi en flott spion vil fly under radaren. Folk vil slutte hvis de føler at 1 person er for mye eller lag på dem, men det er vanskelig å gjøre det når du prøver å drepe en ninja.

canada goose norge

canada goose jakke dame

canada goose victoria parka

canada goose outlet

canada goose victoria

canada goose dame

canada goose

canada goose jakke herre

canada goose salg

canada goose jakker herre

canada goose jakke

canada goose trillium

canada goose jakker dame

canada goose herre.

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий