Som åpenbart er det mye å være latter på med en blek person

youknowmehoneybee u

canada goose victoria youknowmehoneybee30 pointsubsitted 7 timer siden canada goose victoria

canada goose trillium Jeg abonnerer på AskWomen, og jeg finner samtalen der for å være interessant generelt, men det er en stor tilstedeværelse av kommentatorer som har en slags mindre kjent, antatt ‘feministisk’ derivat av ‘ikke som andre jenter’ mentalitet. Det, pluss den ydmyke bragging i svar er STERK. Det er veldig. Selv gratulerer og kjedelig. Som en gang i måneden er canada goose norge nettbutikk ekte det noen som vil starte et emne om skjønnhetsrutiner, og en gjeng med kommentatorer vil uansett poste ‘ingen, jeg bruker ikke sminke.’ Som kul, kanskje dette ikke er tråden for deg å kommentere? Det gjør bare ingenting for samtalen og kommer av å være veldig høyt vedlikehold om det faktum at du er lite vedlikehold. canada goose trillium

canada goose jakker dame Srs selvfølgelig er du ikke enig med den utsagnet, men det er så opprørende at denne myten eksisterer. Personer av farger og svarte mennesker dør spesielt oftere fra hudkreft på grunn av myten at de ikke er i fare, og det gjør det heller ikke. Ikke bruk solkrem / leger, ikke kontroller det. Som åpenbart er det mye å være latter på med en blek person som mener at de blir diskriminert av solen, men denne holdningen er faktisk utrolig farlig. canada goose jakker dame

canada goose salg youknowmehoneybee9 pointssubmitted 5 dager siden canada goose salg

canada goose jakke Hvis det canada-goose-jakker kommer til det punktet jeg ikke har det bra på, så resirkulerer jeg. Jeg jobber med sannsynligvis USAs mest uformelle advokatkontor, og arbeidet mitt og personlig garderobe overlapper betydelig, så jeg liker ikke å holde ting som Jeg ville ikke føle meg komfortabel canada goose norge nettbutikk med å ha sjefen min se meg inn. Det er sagt, jeg gir mer mildhet til plagg som alltid var for uformelle for arbeid, som loungewear. Jeg har funnet ut at stemningen min er veldig knyttet til utseendet mitt, så hvis jeg er selvbevisst om underarm flekker på en hvit t-skjorte, for eksempel, vil jeg bare ta den ut av rotasjon. canada goose jakke

canada goose dame youknowmehoneybee1 pointsubmitted 9 dager siden canada goose dame

canada goose jakke herre Hvor finner du det vanligvis verdt det å bruke mest $ i rutinen? Med forbehold om ditt personlige budsjett, canada goose outlet norge ofc. Akkurat nå alt jeg bruker koster under $ 15, men jeg finner at jeg virkelig hater å bruke solkrem på grunn av hvor fettete det føles, og jeg ‘glemmer’ ofte å bruke det basert på det. Jeg er nysgjerrig på å prøve en høyere ende, ikke fettete formel, slik at jeg faktisk canada goose billig bærer den hver dag, men også, hvis canada goose outlet jeg bærer det hver dag, foretrekker jeg at det ikke canada goose i norge er så dyrt, vet du? For tiden bruker Biore Vann Essens, som er bedre enn de fleste canada goose norge forhandler solkrem jeg prøvde, men likevel fettete følelse. canada canada goose salg goose jakke herre

Til referanse har jeg (24 / F) normal hud, og min primære hud bekymring er forebyggende aldring.

canada goose outlet youknowmehoneybee4 pointssubmitted 13 dager siden canada goose outlet

Har du noe imot å gå inn i detaljene i rutinen din? For øyeblikket vil alle rådene være ganske generiske uten å se nøyaktig hvor du bruker mesteparten av tiden på.

canada goose norge For nå, definitivt utstyre plakaten som anbefalte laser hårfjerning. Jeg er på økt 5 av bikini og økt 4 i underarmene akkurat nå, og det har virkelig gjort en forskjell i den nødvendige frekvensen av barbering. Jeg har også nylig begynt å vokse bena mine i stedet for barbering, og det er canada goose importør norge veldig hyggelig å bare tenke på det en gang i canada goose jakke måneden. Jeg planlegger å få noen sugaring økter for å se hvordan det fungerer, og deretter kjøpe litt sukkerpasta fra Etsy for å bare gjøre meg selv hjemme. Også multitasking makeup-produkter kan kutte ned på mye tid i sminkerutinen din. canada goose norge

canada goose jakke dame ETA: Å få øredobber som jeg bare forlater i hele tiden, har hjulpet mye med å føle seg mer satt sammen uten å bruke tid (åpenbart). Jeg har et par sovende hoops fra Amazon for mine ‘hoved’ piercinger, og et par skrue tilbake hvite gullpinner for mine andre hull på Etsy. De er veldig enkle, så de går med noe, men jeg merker dem ikke når jeg sover slik at de ikke bryr meg i det hele tatt. Jeg ville aldri ha på seg smykker hver dag uten dem, og de får meg til å se mer polert. canada goose jakke dame

canada goose victoria parka youknowmehoneybee9 pointssubmitted 17 dager siden canada goose victoria parka

Det er en helt annen situasjon enn hva kommentaren ovenfor snakker om. En butikk kan ikke målrettet annonsere sine priser som lavere enn de faktisk er for å få kunder i butikken, men de må på ingen måte fornye en feil av en ansatt som mislabeled prisen på et produkt. Jeg kan ikke annonsere at jeg selger TV for $ 50 og deretter endre prisen til $ 500 når kundene mine er på registeret, men hvis en feil i systemet markerer alle TVene som $ 50, Jeg er canada goose jakke oslo ikke forpliktet til å ære den prisen.

canada goose herre Snowdrift43099 pointssubmitted 1 måned siden canada goose herre

canada goose Slår av meg, ha. Det er tonnevis av arbeid og ofte en god del penger, men selv når jeg legger i det arbeidet og at pengene jeg ikke ser veldig polert på. Jeg har tatt meg ‘hot mess’ som en estetisk for håret mitt fordi det ‘er det eneste tilgjengelige alternativet, det er untameable. canada goose

canada canada goose dunjakke goose jakker herre Og er det egentlig de fleste av oss? Jeg tror alltid at halvparten av oss er normale, en fjerdedel er en vandringskatastrofe (jeg inkluderer meg selv i det), og det andre kvartalet canada goose norge er godt satt sammen canada goose jakker herre.

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий