Ik heb de weergegeven kleigereedschap gebruikt

Droge botten Marionet

moncler jas heren U kunt ook uw eigen opvouwbare moncler jassen dames sale Dry Bones hebben. Hij neemt minder dan een dag om moncler dames te maken, en zal uren (ik weet het zeker) van plezier voorzien. moncler jas heren

moncler outlet sale Disclaimer: Dry Bones is waarschijnlijk kwetsbaar, bevat kleine stukjes en mag moncler jassen dames sale niet aan kleine kinderen worden gegeven. Klei is ook niet veilig om te eten, ovens kunnen je moncler jassen heren verbranden en je moet altijd je persoonlijke knutselgoeroe raadplegen voordat moncler nederland je aan een dergelijk project begint, omdat ik zeker niet weet wat ik doe. Je bent gewaarschuwd. moncler outlet sale

moncler outlet Zullen we beginnen? Clay Ik heb moncler sale Sculpey III moncler jassen dames gebruikt, maar je kunt elke andere bakbare klei gebruiken. Of, als je de gebakken kleistukjes wilt gebruiken om een ​​mal te maken en een duurzamere moncler uitverkoop Dry Bones van plastic of moncler jas dames iets te maken, heb het dan. moncler outlet

moncler jassen heren Clay Tools moncler sale Iets om de klei mee te snijden, iets om de klei mee te doorboren (ik gebruikte een grote naainaald), je kon een pastamachine gebruiken moncler outlet sale om de kleien banen gelijkmatiger te maken. Dit kan echt zo ingewikkeld moncler jassen dames zijn als je wilt. moncler jassen heren

moncler jas dames Aluminiumfolie Optioneel, maar bewaart klei en maakt afgewerkte Dry Bones lichter. moncler jas dames

moncler heren Drinkglas voor het snijden van cirkels. Ik gebruikte een sapglas dat ik ook gebruik voor het mengen van verf. Gebruik geen drank waarvan je echt drinkt. moncler heren

moncler jas sale Oven + bakplaat Of wat uw specifieke soort moncler jas heren sale klei ook nodig heeft om uit te harden. moncler jas heren sale Ik leg moncler jas heren ook mijn moncler jas dames sale bakplaat in aluminiumfolie, zodat ik de volgende keer dat ik het gebruik geen klei over mijn eten krijg. moncler jas sale

moncler uitverkoop Elastische draad U hebt dit nodig om de droge botten aan het einde aan elkaar te rijgen. We zullen later details toevoegen. moncler uitverkoop

moncler jas heren sale + Maak een bal van witte klei. (Opmerking: witte klei neemt gemakkelijk andere kleuren op, dus werk met schone handen en een schone werkruimte) foto 1 moncler jas heren sale

moncler jas outlet + Vorm een ​​dikke log met de bal. Buig de stam in een L-vorm. foto 2, foto 3 moncler https://www.monclerjassenherenoutlet.nl jas outlet

moncler jassen moncler outlet heren sale + Twee plekken aan de binnenkant van een van de armen van de ogen van de Lfor Dry Bones uithollen. Ik heb de weergegeven kleigereedschap gebruikt, maar je kunt je vingers gebruiken, of wat er ook nog beschikbaar is. Maak ook een kleine divot tussen zijn ogen. om een ​​m voorhoofd vorm te maken moncler jassen heren sale

moncler jas dames sale + Knip de moncler jas heren sale andere arm van de L doormidden om de mond van moncler jassen de Dry Bones te maken. Kantel het onderste gedeelte naar achteren om een ​​kortere, diepere vorm van de kom te moncler heren creëren en buig het bovenste gedeelte over de bovenkant om een ​​bekvorm te creëren. moncler jas dames sale

moncler jassen outlet + Voeg tanden toe. Graveer een moncler uitverkoop gekarteld patroon langs je mond met een naald en vul dan in met witte klei. Gebruik je vingers om de naden glad te strijken. Herhaal aan de andere kant. foto 7 moncler jassen outlet

moncler jassen dames sale + moncler outlet sale Verwijder de overtollige klei achter de oogkassen van Dory Bones. Zie de vorm die moet worden gemaakt in foto 8 moncler jassen dames sale

moncler jassen dames + Voeg een gat toe voor je draad aan de onderkant van Dry Bones moncler jas dames sale ‘Mouth. Steek de naald schuin op een kant, werk de klei op en steek de naald aan de andere kant moncler jas heren sale om het gat helemaal door te duwen Moet een soort van kleibrug vormen moncler jassen dames

moncler nederland + Voeg twee kleine divots toe moncler heren aan de neus van Dry moncler jas heren Bones om neusgaten te creëren.Ik heb de naald gebruikt om twee kleine traanvormen te maken moncler nederland.

Рекомендуем также следующие статьи:


Поделиться с друзьями:Оставить комментарий

Вы должны зайти чтобы оставить комментарий